Natt 10 i "sove ute" prosjektet vårt.


Natt 10 i "sove ute" prosjektet.


September både kom fort og gikk fort. Vi fikk nesten litt panikk her hjemme siden vi ikke hadde kommet oss ut tidligere i måneden. Nå hadde vi bare denne natta eller neste fredag som mulighet før Oktober tikker inn. Vi tok ingen sjanser så vi pakket bilen og kjørte ut til Tjøm i Lindesnes kommune. Værmeldingen viste opphold, men regnet trommet ned. Vi tåler jo litt vann så vi var ved godt mot. Det som er så greit på Tjøm er at du kan kjøre bil nesten helt frem så vi trengte ikke å bruke tiden på å gå denne gangen.
Vi ble også møtt av en stor gjeng speidere som hadde campet inne i bukta. Lavvoer, ticket to moon hengekøyer og tarper var satt opp mellom alle trærne. Heldige ungdommer.
Vi gikk ut på revet og fant oss en plass helt for oss selv.

Vi følger med på serien Alene på TV2 og jeg bare måtte prøve meg på å sette opp tarpen selv. Det kan vel ikke være så vanskelig. Vi fantaserer litt om hvordan vi hadde klart oss på et slik prosjekt.
Det mest utfordrende tror jeg må være sulten. Skulle nok klart å være alene.


Den ble litt skjev og så ikke så bra ut, men den får duge. Det viktigste er vel å holde seg tørr. Tarpen vår er egentlig en gapahuk så kanskje det er grunnen til at den ble slik :-)


Endelig.
Fyr på bålet, nydelig utsikt og regnet gir seg litt etter litt. Vi kan ikke ha det bedre og vi tenker nok en gang at vi er så heldige som får oppleve dette.


Kasper og Turbo koser seg foran bålet.


Min soveplass for natten.


Arild, Kasper og Milo sov i telt.Etter en god natt våknet vi opp til strålende sol. 


Det er viktig med en god frokost og vi har alltid med egg og bacon.


Denne gangen var det ingen av kompisene til Kasper som kunne være med, men det er likevel lett å aktivisere seg på en slik plass. Vi har alltid med tau på tur og Kasper laget seg en runse.

 


Et barn kan også aktivisere seg selv lenge med en sag og litt drivved :-)

Tjøm er virkelig en flott plass å anbefale for dere som har lyst å prøve dere på en overnatting ute. Det er kort vei til bilen. Du kan pakke med deg mye mer i sekken som tepper, snop, brus etc.

Vi begynner å få spørsmål om hva vi skal gjøre når vi er ferdig med "sove ute" prosjektet vårt. To ganger igjen så er målet nådd og vi er vel alle enige at det bare er å fortsette :-)


Nå gleder vi oss bare til høstferien. Da vil vi opp på fjellet igjen.

#det er bare å gjør det

Kommentarer